Hírek

Hírek

Szombaton az Újpestet fogadjuk!

Az OB I-es vízilabda-bajnokság középszakaszának 5. fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) az UVSE-t fogadja.

Végy egy jó kapust!

Az AVUS hálóőre, Horváth Alex remekül védett a Vasas elleni idegenbeli találkozón.

AVUS-siker a Vasas ellen!

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alsóházi rájátszásának 4. fordulójában az AVUS idegenben győzte le a Vasast

A Vasashoz utazunk

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alsóházi rájátszásának 4. fordulójában szombaton 19.30-kor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Vasas-Plaket vendége lesz.

Nem ért pontot a remek hajrá

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alsóházi rájátszásának 3. fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) két góllal kikapott a Tatabányától.

A Tatabánya a szombati vendég

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alsóházi rájátszásának 3. fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Tatabányát fogadja.

Bravúros győzelem Kaposváron!

Az E. ON OB I-es alsóházi rájátszás 2. fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) remek hajrát produkálva két góllal nyert somogyi riválisa ellen.

Fontos pontokért

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alsóházi rájátszásának 2. fordulójában szerdán 19.30-as kezdéssel az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Kaposvári VK vendége lesz.

Egy szoros, egy sima

A serdülő és az ifjúsági együttes Szolnokon lépett pályára.

Végig vezettünk, mégsem nyertünk

Az OB I-es vízilabda-bajnokság alsóházi rájátszásában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a lefújás előtt két másodperccel kapott góllal veszített két pontot.