Főoldal

Fontos pontokért

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alsóházi rájátszásának 2. fordulójában szerdán 19.30-as kezdéssel az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Kaposvári VK vendége lesz.

Fontos pontokért

A somogyi együttes az alapszakaszt az utolsó helyen zárta a B csoportban: két győzelem, egy döntetlen és 11 vereség volt Berta József tanítványainak mérlege. A rájátszás első köre nem sikerült számukra, 7-4-re kikaptak Pécsett. A Kaposvár hét ponttal az utolsó előtti, hetedik helyen tanyázik az alsóházi play-offban. Az AVUS a Szentes ellen két, múlt szombaton Újpesten egy másodperccel a találkozó vége előtt kapott gólt, így mindkét összecsapás döntetlenre végződött. Matajsz Márk legénysége 11 ponttal a negyedik helyen áll a táblázaton.

– Az elmúlt két mérkőzés végén hiányzott a koncentráció, kiütközött a rutintalanságunk, így hiába vezettünk korábban több góllal is, egyik találkozón sem sikerült nyernünk – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – Ám így is értékes pontokat szereztünk jó csapatok ellen. A fizikálisan nagyon erős Kaposvár otthonában sem mi leszünk a találkozó esélyesei, a somogyiaknak égetően szükségük van a pontokra. Persze nekünk is, így a győzelem reményében szállunk vízbe.

Vissza a Hírek oldalra