Főoldal

A Tatabánya a szombati vendég

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alsóházi rájátszásának 3. fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Tatabányát fogadja.

A Tatabánya a szombati vendég

Erőltetett menetben játszanak az alsóházi együttesek: egy hét alatt három meccset abszolválnak a csapatok. Az AVUS múlt szombaton 9-9-es döntetlent játszott Újpesten, majd kedden értékes, 11-9-es győzelmet aratott Kaposváron. A tabella negyedik álló szombathelyiek ezúttal a 19 ponttal második Tatabányát fogadják. Azt az együttest, amelyet tavaly éppen a helyosztón győztek le, és végeztek így a 13. helyen. A Komárom megyeiek a rájátszás első körében kétszer otthon szerepeltek: először 9-8-ra verték a KSI-t, majd 7-5-re a Szentest.

-Teljesen más lesz ez a mérkőzés, mint a legutóbbi bajnokságban vívtunk – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – Kíváncsian várom, hogy az erőltetett menet közepette mire leszünk képesek. Kaposváron értékes győzelme arattunk, jó formában vagyunk, egy jó és kemény meccset várok a nagyon erős, és papíron esélyesebb Tatabánya ellen. Sem sérült, sem beteg játékosunk nincs.

Vissza a Hírek oldalra