Főoldal

Szombaton az Újpestet fogadjuk!

Az OB I-es vízilabda-bajnokság középszakaszának 5. fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) az UVSE-t fogadja.

Szombaton az Újpestet fogadjuk!

A szombathelyiek a Vasas elleni idegenbeli 8-6-os győzelem után fogadják a korábbi háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor irányította újpesti együttest. A fővárosi összecsapáson a vasiak végig vezettek, de két másodperccel a lefújás előtt a hazaiak egyenlítettek (9-9). A szombati bajnokit Matajsz Márk együttese várja hajszálnyit kedvezőbb helyzetben, a vasi alakulat 17 ponttal a negyedik helyen áll, míg a mögöttük két pozícióval, a hatodik helyen tanyázó újpestiek 16 egységet gyűjtöttek. Fontos pontokért szállnak tehát vízbe a csapatok.

– Csakúgy, mint az újpesti találkozón, a szombatin is kiélezett, nagy csatára számítok – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – Elsősorban a védekezésünknek kell nagyon rendben lennie, muszáj megállítanunk a vendégek gyors, lerohanós játékát. Hazai pályán mindenképpen nyernünk kell. Az UVSE elleni találkozó után kéthetes szünet következik a bajnokságban, akkor lesz idő a kisebb sérüléseket kipihenni, szombaton viszont mindent bele kell adnunk.

Vissza a Hírek oldalra