Főoldal

A Vasashoz utazunk

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alsóházi rájátszásának 4. fordulójában szombaton 19.30-kor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Vasas-Plaket vendége lesz.

A Vasashoz utazunk

A 17 ponttal a negyedik helyen álló angyalföldiek a rájátszásban mindkét meccsüket megnyerték, a KSI vendégeként 12-8-ra győztek, míg a Pécset hazai pályán 9-5-re verték. A szentesi bajnokijukat pedig később rendezik. Az AVUS az újpesti 9-9-es döntetlen után bravúrral, 11-9-re nyert Kaposváron, legutóbb viszont Szombathelyen 10-8-ra kikapott a Tatabányától. Sűrű a mezőny, a hatodik aligátorok 14 pontot gyűjtöttek eddig, egy győzelemmel felzárkózhatnának az első négyhez.

- Egy rutinos, jó erőkből álló csapat vendégei leszünk – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – Hazai pályán játszanak, ők a találkozó esélyesei, de természetesen nem azért utazunk a fővárosba, hogy pont, pontok nélkül térjünk haza. Szeretnénk szorossá, végig nyílttá tenni a találkozót, nem szabad elengednünk ellenfelünket, jó lenne ha csak a végén dőlne el a találkozó. Természetesen a mi javunkra. Sérült és beteg játékosunk sincs.

Hajrá, AVUS!

Vissza a Hírek oldalra