Hírek

Hírek

Nagy csatában maradtunk alul

Az OB I-es vízilabda-bajnokság 11-12. helyért vívott párharc első felvonásán az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) egy góllal kikapott Tatabányán.

Tatabányára utazunk

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnoksági rájátszásában a 11-12. helyért vívott első meccsén az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) szombaton 16 órakor a Tatabánya vendége lesz.

Kapitányi látogatás

Az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) vendége volt kedd délután a válogatott szövetségi kapitánya, Märcz Tamás.

Gólzáporos ifisiker

Gortva Zoltán együttese három találattal nyert a Tisza-parti városban.

Remek helytállás, minimális vereség

Óriási csatában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a 9-12. helyért való rájátszásban egy góllal kikapott, így a folytatásban a 11-12. helyért mérkőzhet.

Szerdán Szentesen az AVUS

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 9–12. helyért vívandó rájátszásában szerdán 19 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Szentes vendége lesz.

Bravo!A 9-12. helyért játszhat az AVUS!

Az OB I-es vízilabda-bajnokság középszakaszának utolsó, 8. fordulójában az AVUS 14-13-ra nyert a Vasas ellen. Így a mieink biztosították helyüket az elsőosztályban.

Nem kicsi a tét: a Vasas a vendég

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság középszakaszának utolsó, 8. fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Vasas-Plaketet fogadja.