Hírek

Hírek

A Honvéd a vendég

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 2. fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Budapest Honvédot fogadja

Győztes fiatalok!

Serdülő, gyermek és ifjúsági csapatunk kitett magáértTatabányán is. Megnyerte a kvalifikációt!

Óriási csatában maradtunk alul

Az OB I-es vízilabda-bajnokság nyitófordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) nagy csatában, gólzáporos meccsen kapott ki.

Kezdődik!

Az OB I-es vízilabda-bajnokság nyitányán szerdán 19 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a BVSC-t fogadja. A vasiak játékoskerete alaposan kicserélődött a nyáron.

Szoros meccseken kaptunk ki

A negyedik helyen végzett az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület OB I-es együttese a vízilabda Magyar Kupa A csoportjában, Szentesen.

Magyar Kupára fel!

A vízilabda Magyar Kupa selejtezőjének A csoportjában vasárnap és hétfőn az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Szentes, a BVSC és az UVSE ellen száll vízbe.

Előtérben a vízilabda

Az OB I-es Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) nyáron szerződtetett játékosa, Turnai Bálint jól érzi magát új csapatában.

Aligátorok a nyugati válogatottakban

Augusztus 30-31-én a Duna Arénában kerül megrendezésre az All Start Waterpolo Festival, melyen a legifjabb korosztályos válogatottak is megvillanthatják tehetségüket.

Hasznos szentesi napok

Hazatért öt napos alföldi edzőtáborozásból OB I-es együttesünk.

Nem jelölteti magát Juhász Tibor

Nem jelölteti magát elnöknek a legközelebbi, 2020-as tisztújító küldöttgyűlésen klubunk jelenlegi
elnöke, Juhász Tibor.

Fejlődőpályán Szabó Bence

Az OB I-es Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület nyáron szerződtetett pólósa, Szabó Bence számára korábban mindig sötét volt jelenlegi csapata.