Főoldal

A Ceglédet verték a 2006-osok

Egy győzelem és egy vereség az utolsó két meccsünk mérleg

A Ceglédet verték a 2006-osok

Markovits Kálmán Gyermek 2006-os bajnokság

Ceglédi VSE-AVUS 9-10 (3-2, 3-3, 2-3, 1-2). – Budapest, Szőnyi uszoda, rájátszás, B-csoport, 3. forduló, vezette: Bors.

AVUS: Joó – Goldschmidt 4, Horváth L., Makarenko, Kovács K. 4, Horváth R., Doma 2. Csere: Sántha, Somos, Mihalcsics. Edző: Stojadinov Nikola.

-Nagy mérkőzést játszottunk – mondta Stojadinov Nikola. – A találkozó eleje sajnos nem sikerült, ekkor már 6-2-re vezettek a ceglédiek. Később viszont összeszedték magukat a fiúk, megrázták magukat, remekül hajráztak és végül egy góllal sikerült nyernünk.

Szeged-AVUS 11-7 (4-1, 0-2, 4-3, 3-1). – Szeged, rájátszás, B-csoport, az 5. fordulóból előrehozott mérkőzés, vezette: Orosz.

AVUS: Joó – Goldschmidt, Horváth L. 3, Makarenko, Kovács K. 2, Horváth R., Doma. Csere: Lengyel, Gutléber, Sántha 1, Dombóvári, Somos, Mihalcsics, Simon 1. Edző: dr. Vincze Balázs.

- Hat és fél órás utazás után érkeztünk meg a mérkőzésre, ami meglátszott a játékunkon – mondta dr. Vincze Balázs. – A legfőbb gondot talán az okozta, hogy a srácok nem hitték el, hogy ennyi buszozás után is képesek lehetnek jó teljesítményre. Később, amikor már több rutint szereznek, meg tudják oldalni ezt a feladatos is. Másrészt a hazaiak két fizikálisan kimagasló játékosával támadásban és védekezésben is alaposan meggyűlt a bajunk.

A rájátszás állása: 1. Kecskemét 9, 2. Szeged 9, 3. Cegléd 6, … 6. AVUS 3.

4. forduló, május 5., Cegléd, 14.00: AVUS-Oázis SC

Vissza a Hírek oldalra