Főoldal

Előtérben a vízilabda

Az OB I-es Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) nyáron szerződtetett játékosa, Turnai Bálint jól érzi magát új csapatában.

Előtérben a vízilabda

A fővárosi születésű, 19 éves vízilabdázó a Ferencvárosban nevelkedett, majd később is a zöld-fehéreknél szerepelt, végigjárta a korosztályos együtteseket, ám az OB I-ben nem a zöld-fehéreknél debütált.  Hanem a KSI-ben, ahová 2018 nyarán igazolt, majd onnan idén nyáron Szombathelyre tette át székhelyét.

– A KSI kiesett az első osztályból, s mivel mindenképpen OB I-ben akartam játszani, kapóra jött a szombathelyiek ajánlata – mondta a korábbi U19-es válogatott  kerettag Turnai Bálint. – Ennek ellenére nehéz döntés volt, hiszen egyetemre jártam, ám most a vízilabdázát helyeztem előtérbe egy évet passziváltatok az iskolában. Jól érzem magam Szombathelyen és a csapat is jó. Korábban személyesen Szőke Benedeket és Irmes Pált ismertem a csapatból. Matajsz Márk edzőt nem, de tetszenek az edzései, változatosak és állandóan segít nekünk a medence széléről. Célom, hogy a legutóbbi 12. helynél még előbbre végezzünk, egyénileg pedig, hogy olyan teljesítményt nyújtsak, amivel visszakerülhetek a korosztályos válogatottba.

Vissza a Hírek oldalra