Főoldal

Szoros meccseken kaptunk ki

A negyedik helyen végzett az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület OB I-es együttese a vízilabda Magyar Kupa A csoportjában, Szentesen.

Szoros meccseken kaptunk ki

A szentesi ágról az első helyezett jutott a Magyar Kupában a legjobb nyolc közé, az AVUS-ra három kemény ellenfél várt.

BVSC–AVUS 12-9 (1-3, 2-2, 5-3, 4-1). Szentes, Magyar Kupa csoportmérkőzés, 1. forduló.
A szombathelyiek három negyeden keresztül jól tartották magukat, az utolsó nyolc percre azonban kijött rajtuk a fáradtság.  Az AVUS gólszerzői: Szabó B. 3, Ekler B., Jovanovics, Szőke B., Sági, Irmes, Ekler Zs. 1-1.

AVUS–UVSE 9-11 (2-3, 1-2, 3-4, 3-2). Szentes, 2. forduló.
A vasiak gyengén kezdtek, aztán visszajöttek a meccsbe, végül nagy küzdelemben nyert az Újpest.  Az AVUS gólszerzői: Polovic 2, Ekler B., Szabó B., Jovanovics, Turnai, Marnitz, Irmes, Ekler Zs.

Metalcom Szentes-AVUS 14-11 (3-2, 2-4, 7-1, 2-4). Szentes, Magyar Kupa csoportmérkőzés, 3. forduló.
Matajsz Márk együttese sokáig jól tartotta magát. Ám a harmadik negyedben volt egy rövidzárlata, amikor elhúzott a Szentes és eldöntötte a találkozót. Az AVUS gólszerzői: Ekler B. 3, Takács J. 2, Szabó B., Szőke B., Szőke Sz., Irmes, Polovic, Jovanovics. 

– Hullámzó teljesítmény jellemezte csapatunkat, ami nem csoda, hiszen sok fiatal játékosunk jutott szóhoz – mondta Matajsz Márk, az AVUS edzője. –  Akadtak jó dolgaink és olyanok, amelyek nem tetszettek. A védekezésünkön mindenképpen javítanunk kell, sok könnyű gólt ajándékoztunk ellenfeleinknek, ez a bajnokikon nem fér bele. Összességében elégedett voltam a csapattal, valamennyi meccs után emelt fővel jöhettünk ki a medencéből. Egyénileg a két kapus, Horváth Alex és Kovács Barnabás teljesítményét emelném ki.

További eredmények: UVSE–Szentes 11-11, Szentes–BVSC 7-7, BVSC–UVSE 5-9. 
A csoport végeredménye: 1. UVSE 7 pont, 2. Szentes 5, 3. BVSC 4, 3.  4. AVUS 0. 

Az UVSE jutott a legjobb nyolc közé.

Vissza a Hírek oldalra