Hírek

Hírek

Felsőházi fiatalok

A Balaton és a Pécs ellen játszottak Kutasi Rómeó tanítványai a Dunántúli Vízilabda Gyermek IV. Bajnokság play-offjában.

Benedek Tibor csapatához utazunk

Az E.ON OB I középszakaszának 1. fordulójában szombaton 17 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sport­egyesület (AVUS) az UVSE vendége lesz.

Indul a középszakasz!

A 14. helyen várja a szombaton kezdődő OB I-es vízilabda-bajnokság középszakaszát az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület

Drámai végjáték!

Az OB I-es vízilabda-bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület egy másodperccel a lefújás előtt bukott el két pontot.

Zárul az alapszakasz

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alapszakaszának utolsó, 14. fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület a Metalcom Szentest fogadja.

Szombaton a Szentes ellen

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában szombaton 16 órakor az AVUS a Szentest fogadja.

Tíz góllal vertük a KSI-t!

Az OB I-es vízilabda-bajnokság 12. fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Spotegyesület (AVUS) tíz góllal legyőzte a KSI-t.

A KSI az ellenfél

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 13. fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a KSI-t fogadja.

Nem a mi napunk volt

Tizenegy gólos vereséget szenvedett az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 12. fordulójában.