Hírek

Hírek

Büntetőkkel maradtunk csak alul

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 11-12. helyért való rájátszásának utolsó, harmadik mérkőzésén csapatunk 8-8-re végzett, majd ötméteresekkel kapott ki Tatabányán, így a 12. helyen végeztünk.

A mindent eldöntő csata

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 11–12. helyért zajló rájátszásának harmadik mérkőzésén szerdán 17.30-kor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Tatabánya vendége lesz.

Behúztuk!

Az OB I-es vízilabda-bajnokság 11-12. helyért való rájátszásának második mérkőzésén az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) két góllal verte a Tatabányát.

Győzelemmel búcsúznának szurkolóiktól

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 11-12. helyért való rájátszásának második fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Tatabányát fogadja.

Győzelem Egerben!

Gortva Zoltán ifjúsági csapata hat góllal nyert Hevesben, és szoros meccsen eggyel kikapott idehaza.

Nyertek a 2006-osok!

Stojadinov Nikola aligátorjai három góllal verték a Miskolcot.

Nagy csatában maradtunk alul

Az OB I-es vízilabda-bajnokság 11-12. helyért vívott párharc első felvonásán az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) egy góllal kikapott Tatabányán.

Tatabányára utazunk

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnoksági rájátszásában a 11-12. helyért vívott első meccsén az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) szombaton 16 órakor a Tatabánya vendége lesz.

Kapitányi látogatás

Az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) vendége volt kedd délután a válogatott szövetségi kapitánya, Märcz Tamás.