Főoldal

Hasznos kupameccsek

Gyermek, serdülő és ifjúsági csapatunk Pécsett szállt vízbe

Hasznos kupameccsek

Lemhényi Dezső Ifjúsági Kupa – A csoport

Pécs-AVUS 13-6 (5-1, 3-1, 3-1, 2-3). – Pécs, 1. forduló.

AVUS: Horváth D. – Szabó B., Ekler Zs. 4, Makrai, Kátai, Fatalin, Pónya 1. Csere: Sántha 1, Polgár, Varga B., Juhász S., Németh B., Sárközi, Antoni. Edző: Péter Imre.

Vizvári György Serdülő Kupa – A csoport

Pécs-AVUS 14-3 (5-0, 2-1, 3-1, 4-1). – Pécs, 1. forduló

AVUS: Antoni – Galambos, Kovács K. 1, Németh B., Juhász S., Varga B. 1, Sárközi 1. Csere: Goldschmidt, Sásdi, Doma, Makarenko, Sántha. Edző: Péter Imre.

- Az egyik csapatunk 0-4-gyel, a másik 0-5-tel kezdte a meccset, ebből is látszik, még nem vagyunk meccsritmusban – mondta Péter Imre. – Egy meccs teljesen más, mint egy edzés, márpedig mi egyelőre csak tréningezünk és majd jövő héttel kapcsolunk magasabb fokozatba, akkor lesz napi két edzés. Még nem vagyunk abban a fázisban, hogy tétmeccseket játszunk, majd augusztus végére kell „élesnek” lennünk. Pozitívum volt, hogy az akarással, a küzdenitudással nem volt gond, sok helyzetet is sikerült kidolgoznunk, ha csak lehetőségeink felét belőjjük, négy-öt gól lett volna közte. Emellett a serdülőknél mindössze hat serdülőkorú játékosom volt, a többiek még alapból a gyermekkorosztályban szerepelnek.

Szívós István Gyermek Kupa – A csoport

Pécs-AVUS 16-10 (4-1, 5-4, 4-3, 3-2). – Pécs, 1. forduló.

AVUS: Joó – Goldschmidt, Kovács K. 4, Makarenko 2, Sántha, Sásdi 2, Doma 1. Csere: Babics, Dombóvári, Galambos, Kukor 1, Kéri. Edző: Hajmási András.

- A Pécs egy remek erőkből álló csapat, ezért nagyon örültem, hogy ellenük mérhetjük fel az erőnket először – jelezte Hajmási András. - Mivel a tényleges felkészülés előtt vagyunk, ezért néhány taktikai elem kissé akadozott. Ha ki tudjuk küszöbölni azt, hogy az ellenfél ne lőjjön ennyi ziccert - aminek egy része csupán a figyelmen múlt - akkor bizakodóan nézhetünk az előttünk álló szezonra. Ráadásul a kezdőcsapat előtte a serdülő meccsen is szerepelt, ami még egy kicsit sok volt nekik, de becsülettel helyt álltak ott is. Kellőképpen elfáradtak tehát ők is, ami a fő célja volt a napnak. Összességében elégedett vagyok, folytatjuk tovább a munkát!

Vissza a Hírek oldalra