Hírek

Hírek

Hét gólt lőttünk az OSC-nek

Az OB I-es vízilabda-bajnokság 3. fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) 12 góllal kikapott a legutóbbi ezüstérmes OSC otthonában.

Dubrovniki pólós Szombathelyen

Szinte egy pillanatig sem gondolkodott, amikor elfogadta az OB I-es vízilabda-bajnokságban szereplő Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) ajánlatát a horvát Luka Jovanovics.

Topcsapat ellen játszunk

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 3. fordulójában szerdán 19.30-as kezdéssel az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) az A-HÍD OSC Újbuda vendége lesz.

Tagdíjfizetés

Hétfőn és kedden a Fedett Uszoda aulájában is be lehet fizetni a tagdíjat.

Az OB I-es csapatunk!

Megtartotta hivatalos csapatfotózását az AVUS OB I-es együttese.

Ismét a hajrá döntött

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 9. fordulójában az AVUS két góllal alulmaradt a Budapest Honvéd ellen.

A Honvéd a vendég

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 2. fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Budapest Honvédot fogadja

Győztes fiatalok!

Serdülő, gyermek és ifjúsági csapatunk kitett magáértTatabányán is. Megnyerte a kvalifikációt!

Óriási csatában maradtunk alul

Az OB I-es vízilabda-bajnokság nyitófordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) nagy csatában, gólzáporos meccsen kapott ki.

Kezdődik!

Az OB I-es vízilabda-bajnokság nyitányán szerdán 19 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a BVSC-t fogadja. A vasiak játékoskerete alaposan kicserélődött a nyáron.

Szoros meccseken kaptunk ki

A negyedik helyen végzett az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület OB I-es együttese a vízilabda Magyar Kupa A csoportjában, Szentesen.