Főoldal

Jókor volt jó helyen

Az ötgólos Kutasi Rómeó meglehetősen szerényen értékelte saját, egyébként kiváló teljesítményét.

Jókor volt jó helyen

Hétvégén újabb győzelmet aratott az AVUS, a mieink 15-9-re megverték a bajnoki táblázat negyedik helyén álló Racionet Honvédot. Az aligátorok tehát 12 pontot visznek magukkal a felsőházi play-offba. A sikert ezúttal is elsősorban csapatmunka (na meg  persze nem kevés egyéni kvalitás) eredményezte. A győzelemben oroszlánrészt vállalt az ötgólos Kutasi Rómeó, aki három találatát a kiélezett, utolsó negyedben szerezte.

- Örülök a győzelemnek, ez volt az utolsó olyan meccs, amely eredményét visszük a felsőházba - 12 ponttal megyünk tovább – mondta Kutasi Rómeó. – Hétről-hétre rangadókat  játszunk, ma lehetett érezni, hogy azért kicsit elfáradt a csapat – így jómagam is. Az első két negyedben kicsit álmosan vízilabdáztunk, de lényeg, hogy nyertünk, és itthon továbbra is veretlenek vagyunk. Két-három meghatározó játékosuk ugyan hiányzott, de szerintem ha itt vannak is nyerünk. Hogy ment a játék? Szerencsém volt, jó helyzetben voltam, jókor, jó időben, ha másik csapattársam van ott, ő is sikeresen befejezi az akciót. 

JEGYZŐKÖNYV

AVUS–Racionet Honvéd 15-9 (3-2, 3-1, 4-4, 5-2). Szombathely, Fedett Uszoda, 100 néző, OB I/B-s vízilabda-mérkőzés, alapszakasz, 17. forduló, vezette: Veiland, Pintér.
AVUS: HORVÁTH A. – Cvetic, HAJMÁSI 2, EKLER  B. 3, Takács 2, KUTASI 5, KURUCZ 2. Csere: DOMA 1, Polcsik, Juhász M., Sági, Galambos, Baranyai. Edző: Matajsz Márk. 

Az online-közvetítést ITT, a képgalériát pedig ITT találják.

Vissza a Hírek oldalra