Főoldal

ÚJ TÁMOGATÓ ÉRKEZETT!

Nagy örömmel jelentjük be,hogy egyesületünknek új támogatója lett!

ÚJ TÁMOGATÓ ÉRKEZETT!

Az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) felnőtt csapatának pénteken nem úszónadrágban, volt jelenése. Történt ugyanis, hogy a Nemzeti ünnep miatti bajnoki szünetben a klubelnök sajtótájékoztatón – a csapat tagjai és a szakmai stáb előtt – jelentette be az AVUS OB I/B-s csapatának új támogatóját.Bánfi Péter, az AVUS elnöke kiemelte: a 2021/2022-es és a 2022/2023-as szezonban a Gloster csoport a szombathelyi vízilabda-csapat új támogatója.A Gloster Infokommunikációs Nyrt. immár 17 éve a magyarországi piac többrétegű informatikai szolgáltatója. Képviseletükben Szekeres Viktor, az Igazgató Tanács elnöke és Lánczok Zsolt nagyvállalati értékesítési vezető jelent meg az ünnepélyes bejelentésen.

– A munkaerőpiac informatikai szereplője anyagi forrással támogatja a szombathelyiek OB I-be történő feljutási törekvéseit. Anyagiakban nyilvánul meg a támogatásunk, de amennyiben a pólósok között van vagy lesz informatikai mérnök, akkor későbbieken munkaerőként számítunk rájuk. Elég motiváltnak érezzük a csapat és a szakmai stáb tagjait, hogy elérjék céljaikat – fogalmazott Szekeres Viktor, az IT elnöke.
 
A pénteki bejelentésen az OB I/B-s vízilabda-csapat játékosai mellett a szakmai stáb tagjai is részt vettek. Zoufal Norbert vezetőedző miután megköszönte a Gloster támogatását, kiejelntette, hogy továbbra is maximális profizmussal dolgoznak az edzéseken és a bajnoki meccseken az OB I-be jutás eléréséért.
– Nekünk egy feladatunk van, a lehető legtöbb meccset kell megnyernünk annak érdekében, hogy visszajussunk az első osztályba. Ha ez az idei pontvadászatban nem sikerülne, akkor a következő évadban akarjuk ezt elérni – fogalmazott a szakvezető.
 
A Gloster csoport
A Gloster jövőképe, hogy egy olyan tőkeerős, lendületesen fejlődő és rugalmasan működő, regionálisan vezető szerepet betöltő többrétegű informatikai szolgáltatójáváváljon, aki – az elkötelezett, magasan képzett szakemberinek tudásának segítésével – képes (nemzetközi közép és nagyvállalati) ügyfelei számára a komplex digitalizációs kihívásokat üzleti értékké varázsolni.
Gloster szenvedélye a technológia nyújtotta fejlődés, éppen ezért felelősséget érez, mint a térség meghatározó informatikai szolgáltatója, hogy a nagyvállalati ügyfelei számára egy kézből nyújtson komplex informatikai megoldásokat. Szemléletük szerint a sikeres jövőhöz vezető úthoz mindenképp ötvözni kell az informatikai és az üzleti tudást. Szakértelmük folyamatos fejlesztésével, bővítésével biztosít stabil partneri  együttműködést üzletfeleinek.
 
A Gloster nagy becsben tartja fiatal, jól képzett csapatát és küldetése, hogy munkavállalói büszkék legyenek az együtt elért eredményekre. A Gloster szenvedélye a fejlődés, így természetesen támogatja az egyének folyamatos fejlődését, tanulási lehetőséget és „karrier utat” biztosít alkalmazottai számára. Vállalati kultúrájának egyik alkotó pillére a coaching alapú vezetési módszertan, mindezek mellett kiemelten fontos számunkra, hogy családbarát munkahelyet biztosítson. Folyamatosan növekvő informatikai cégként felelősnek érzi magát, hogy munkavállalóiinspiráló környezetben, ösztönző és elismerő vezetőkkel biztosítsa a mindennapi üzletmenetet.
 
Forrás: hungarysport.hu

További képek

Vissza a Hírek oldalra