Főoldal

Tíz góllal vertük a KSI-t!

Az OB I-es vízilabda-bajnokság 12. fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Spotegyesület (AVUS) tíz góllal legyőzte a KSI-t.

Tíz góllal vertük a KSI-t!

AVUS–KSI 14-4 (6-0, 3-1, 2-0, 3-3). – Szombathely, 150 néző, OB I-es vízilabda-bajnokság, vezette: Tordai, Nóvé.
AVUS: KOVÁCS B. – Irmes 1, POLOVIC 3, KISS CS. 3, Basara 2, Takács J. 1, GARANCSY 2. Csere: Ekler B. 1, Takács K.,Baj, Juhász M. 1, Baranyai, Sági. Edző: Matajsz Márk.
KSI: Bányai – Tóth Bence, Bóbis 1, Schmölcz, Turnai B., Bihácsi 1, Horváth Á. 1. Csere: Tóth-Gili 1, Hevesi, Pető. Edző: Horváth János.
Jól, góllal kezdtek az aligátorok: egy perc sem telt el, amikor Irmes a hálóba talált (1-0). Nem sokkal később Kiss Csaba is megrezgette Bányai hálóját. A hazaiak lendületes vízilabdájának nem találták ellenszerüket a vendégek, Basara, majd Garancsy is gólt szerzett: öt pernyi játékot követően már 4-0-ra vezettek a szombathelyiek. A vasiak az első negyedben ráadásul még két gólt szereztek. A második negyedben ott folytatták az aligátorok, ahol abbahagyták, két gyors góllal már 8-0-ra elhúztak. A vendégek ugyan szépítettek, de Polovic hamar visszaállította a nyolcgólos különbséget (9-1).A harmadik negyedben aztán már nem csak a budapestiek, a hazaiak is sokat hibáztak, ám ezt a negyedet így is 2-0-ra megnyerték Matajsz Márk tanítványai. Az utolsó nyolc perc 11-1-es hazai előnyről indult.Miután a lényegi kérdések már korábban eldőltek, így a csapatok nem nagyon játszották ki támadóidejüket és kevésbé is koncentráltak. Az aligátorok végül magabiztosan, tíz góllal verték a KSI-t.


További eredmények: FTC-Budapest Honvéd 13-4, Eger-BVSC 11-11, Szentes-Pécs 18-7. 

Az A csoport állása: 1. FTC 39, 2. Eger 34, 3. BVSC 20, 4. Budapest Honvéd 19, 5. Pécs 16, 6. Szentes 16, 7. AVUS 9, 8. KSI 0 pont.

 

Vissza a Hírek oldalra