Főoldal

Szombaton: AVUS-BVSC

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság idei első, 9. fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a BVSC-Zuglót látja vendégül.

Szombaton: AVUS-BVSC

A téli szünetet követően szombaton folytatódik az OB I-es vízilabda-bajnokság. A hat ponttal az alapszakasz A csoportjának utolsó előtti, hetedik helyén álló aligátorok az ötödik, tíz pontos BVSC-t fogadják. A két csapat őszi mérkőzésén a fővárosiak 15-8-ra nyertek. A találkozó esélyese ezúttal is a BVSC – ám a szombathelyiek már többször bizonyították, hogy a náluk esélyesebb csapatok dolgát képesek megnehezíteni.

– Utoljára egy hónapja játszottunk bajnokit, így magam is kíváncsian várom, milyen formában lesznek játékosaim – mondta Matajsz Márk, az AVUS edzője. – A BVSC erős együttes, válogatott pólósokkal, gyors, lendületes vízilabdát játszik. Noha nem nekünk áll a zászló, szeretnénk meglepetést okozni. Korábban a Honvéd ellen közel jártunk a bravúrhoz, ám apont nélkül maradtunk. Akkor lennék elégedett, ha ki-ki meccset vívnánk a BVSC-vel és csak a végén dőlne el a találkozó. Persze az lenne az igazi, ha a mi javunkra. Teljes kerettel készülünk a fővárosiak ellen.

Vissza a Hírek oldalra