Főoldal

Szép ifisiker a Szeged ellen

Gortva Zoltán ifjúsági együttes három góllal verte a Tisza-partiakat. A serdülő nagy csatában kikaptak.

Szép ifisiker a Szeged ellen

Serdülő Országos Bajnokság

AVUS-Szeged 8-13 (2-3, 3-3, 0-4, 3-3). – Szombathely, 9. forduló, vezette: Bereczki, Debreceni.

AVUS: Horváth D. – Ekler Zs. 3, Polgár, Zubrits, Makrai 4, Kátai, Szabó B. 1. Csere: Prácser, Sántha, Pungor, Fatalin, Pónya, Mercs. Edző: Gortva Zoltán.

- Az első két negyedben jól tartották magukat a szombathelyiek, ám mivel a kulcsjátékosoknak – Horváth Dánielnek, Makrai Kornélnak, Ekler Zsombornak – aznap ez már a második meccsük volt, így az utolsó két negyedre elfáradtak – mondta Gortva Zoltán. - A többiek pedig nem tudtak annyit hozzátenni a játékhoz, mint az első két negyedben.Noha a táblázaton nincs ekkora különbség a két csapat között, ezúttal a vízben volt: a Szeged többet mutatott, megérdemelten nyer. De keményen dolgozunk azért, hogy a jövőben a serdülőkkel is jó eredményeket érjünk el – már december 16-án, az Eger elleni hazai találkozón.

A bajnokság állása: 1. FTC 27, 2. KSI 24, 3. Szolnok 21,…13. AVUS 3 pont

Ifjúsági Országos Bajnokság

AVUS-Szeged 9-6 (3-2, 3-0, 1-2, 2-2). – Szombathely, 9. forduló, vezette: Debreceni, Bereczki.

AVUS: Horváth D. – Baranyai, Ekler B. 5, Ekler Zs. 2, Makrai, Sági 1, Galambos G. 1. Csere: Varga Zs., Kátai. Edző: Gortva Zoltán.

A meccs elejétől kezdve mi irányítottunk, kontrolláltuk a találkozót – mondta Gortva Zoltán. – A hat kapott gól legalább fele a mi hibánkból született. Még jobb védekezéssel még jobb eredményt érhettünk volna el. Összességében azért elégedett vagyok a fiúkkal, keményen küzdöttek és fontos pontokat szereztünk.

A bajnokság állása: 1. UVSE 24, 2. BVSC 24, 3. KSI 21, …10. AVUS 9 pont.

Képgalériát ITT talál az ifimeccsről

Vissza a Hírek oldalra