Főoldal

Szentesen az AVUS

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 7. fordulójában szerdán 19 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Metalcom Szentes vendége lesz.

Szentesen az AVUS

Az ötödik helyen álló aligátorok jó formában, egy hazai, Pécs elleni 10-7-es és egy idegenbeli, KSI elleni 13-9-es győzelem után utaznak Szentesre. A hatodik alföldiek sincsenek rossz passzban, az előző fordulóban 8-8-at játszottak Pécsett. A Magyar Kupa egri selejtezőjében már összecsapott a két gárda, akkor a szentesiek 12-6-ra nyertek.

- Hazai környezetben a Szentes a meccs esélyese, de természetesen nem feltartott kezekkel utazunk, szoros, a végletekig kiélezett találkozóra akarjuk kényszeríteni ellenfelünket – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – A Szentes fizikálisan erős együttes, három jó légióssal, jó centerekkel, nehéz dolgunk lesz. Ám mert nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, felszabadult, okos játékot várok a fiúktól. Ráadásul a kupavereség miatt van némi törlesztenivalónk is. Sérült és beteg játékosunk sincs, teljes kerettel utazunk Szentesre.

Vissza a Hírek oldalra