Főoldal

Megajándékoztuk a beteg gyerekeket

Az aligátorok a szombathelyi Markusovszky Kórház gyermekosztályán jártak. Karácsonyfát állítottak és szaloncukrokat osztottak a beteg kisgyerekeknek.

Megajándékoztuk a beteg gyerekeket

Klubunk fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, ennek jegyében már több jótékonysági akciót is hirdetett. Emlékezhetünk: két éve a Fedett Uszodában rendezett AVUS-Haladás közös jótékonysági vízilabda-mérkőzésen a becsületkasszába többszázezer forint gyűlt össze, melyet a gyermekosztály javára ajánlott fel az AVUS.

Ezúttal is a gyermekosztályt látogatta meg kis csapatunk: Sebesi Judit, Ács Tímea, Horváth Viktória, Matajsz Márk, Szummer Tamás, Stojadinov Nikola, Kutasi Rómeó, Hajmási András, valamint a fiatal aligátorok – Kovács Kevin, Kovács Áron, Makarenko Balázs, Horváth Miklós, Goldschmidth Dominik, Doma Máté, Sárközi Balázs, Mercs Hunor - hétfő délután a kórház gyermekosztályán jártak. Nem érkeztek üres kézzel: egy kis karácsonyfát, hozzá díszeket, és sok-sok szaloncukrot hoztak magukkal. Miután közösen szépen akkurátusan feldíszítették a fát, az osztályon fekvő beteg kisgyermekeknek kiosztották a szaloncukrokat.

-Annak, hogy itt jártunk, egyetlen oka van: szeretünk segíteni – mondta Sebesi Judit. – Kerestük, hogy idén hol segíthetnénk és végül a gyermekosztály mellett döntöttünk. Boldogok vagyunk, hogy a kis betegek örültek a karácsonyfának, a szaloncukroknak.

Hogy is van a mondás?Mert adni jó.

Képgalériát ITT TALÁL

Vissza a Hírek oldalra