Főoldal

Magyarország-Spanyolország Szombathelyen!

A két ország U16-os válogatottja közösen edz és szombaton 16 órakor a Szombathelyi Vízilabda Arénában vív felkészülési-mérkőzést.

Magyarország-Spanyolország Szombathelyen!

Mint arról korábban beszámoltunk, szerdától-szombatig Szombathelyen edzőtáborozik a Kiss Csaba és Derekas Szilárd edzette magyar U16-os válogatott, melynek tagja az AVUS kapusa, Antoni Barnabás is. Az edzőtábor zárásaként a válogatott szombaton 16 órakor uszodánkban, a Szombathelyi Vízilabda Arénában felkészülési mérkőzést vív a hasonló korú spanyol válogatottól.

Az AVUS szakmai igazgatójától, egyben a férfi tehetséggondozó utánpótlás szövetségi kapitányától, dr. Vincze Balázstól megtudtuk, a spanyolok gépe szerda délelőtt száll le Bécsben, és már aznap este hat órakor a magyar válogatottal közös edzést tartanak. És ez így lesz minden nap, a magyar együttes a spanyolokkal együtt készül Szombathelyen. Sőt, egy harmadik válogatott, Horvátország U16-os válogatottja is csatlakozik a magyar-spanyol duóhoz. A horvátok csütörtökön 18 órakor és pénteken 10 órakor edzenek közösen a magyar és a spanyol együttessel.

Vissza a Hírek oldalra