Főoldal

Kupára fel!

Pénteken, szombaton és vasárnap Egerben szerepel a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az AVUS.

Kupára fel!

Mint arról korábban beszámoltunk, pénteken, szombaton és vasárnap rendezik a Magyar Kupa nyolcaddöntőjét. A 17 együttest négy csoportba sorsolták, az aligátorok a C felségjelű, a tavalyi harmadik – házigazda - Eger, a nyolcadik Debrecen, a 11. Szentes, valamint a tavalyi OB I/B-s bajnok, most már OB I-es KSI társaságába kerültek. A csoportból az első két helyezett jut tovább, azaz a legjobb nyolc közé.

- Nincs kimondott elvárás a csapattal szemben, mindenesetre az tény: olyan csoportba kerültünk ahol a toronymagas esélyes Eger mögött a többi négy csapat szinte egyforma eséllyel pályázik a másik továbbjutó helyre – mondta Matajsz Márk, az AVUS edzője. – Az első meccsen a KSI ellen nyerni kell, másnap az Eger már nem a mi szintünk lesz, aztán a Debrecen és a Szentes ellen ismét lehet esélyünk a sikerre. Mindenesetre három nap alatt négy nagyon kemény, fizikálisan megterhelő mérkőzés vár ránk – ezért mindenképpen forgatnom kell a játékosokat. Egy biztos: mindenképpen hasznos találkozókat vívunk. Már csak azért is, mert a Debrecen, az Eger és a KSI is velünk egy csoportban szerepel, így legalább feltérképezhetjük ellenfeleinket. Teljes kerettel utazunk, sérült és beteg játékosunk sincs.

A vasiak kerete. Horváth, Kovács – kapusok. Garancsy, Hajmási, Baj, Juhász M., Basara, Kiss Cs., Polovic, Takács K., Irmes, Takács J., Sági, Kurucz – mezőnyjátékosok.

Az AVUS mérkőzései:

Péntek, 18.15: AVUS-KSI.

Szombat, 9.00: AVUS-Eger, 18.30: Debrecen-AVUS.

Vasárnap, 12.00: Szentes-AVUS.

Vissza a Hírek oldalra