Főoldal

Komjádi Kupa: A Szentes az ellenfél

Csütörtökön Szentesen, szombaton Szombathelyen játszik az AVUS.

Komjádi Kupa: A Szentes az ellenfél

A Magyar Vízilabda Szövetségben elkészítették a Komjádi Kupa 2018-as szezonja selejtezőjének sorsolását. A sorozat ebben az évben is a névadó Komjádi Béla emlékének megőrzése, a sportág népszerűsítése céljából folyik majd, elsődlegesen pedig azért, hogy a felnőttcsapatok utánpótlás-játékosainak magas színvonalú játéklehetőséget biztosítsanak – természetesen az ifijátékosok szerepeltetése mellett. 

Az országos bajnokságban induló sportszervezetek csapataiban részt vevő játékosok felső korhatára 21 év (1997-ben vagy később született), alacsonyabb osztályú egyesületek - OB I-es csapattal nem rendelkező - esetén 23 év (1995-ben vagy később született).

December 3-ig 21 csapat nevezett a sorozatra, végül öt olyan csoport lesz, ahol három csapat vív az egyetlen továbbjutó helyért, a többi párosítás egy oda-visszavágós párharcot jelent majd a gyakorlatban.

Az AVUS a Szentessel játszik oda-visszavágós rendszerben, az első találkozót, az első találkozót csütörtökön 17 órakor vívják Szentesen, a visszavágót szombaton 10 órakor Szombathelyen.

Az AVUS kerete: Kovács B., Tátrai, Irmes, Ekler B., Hajmási, Baranyai, Galambos G., Sági, Ekler Zs., Baj, Juhász M., Varga Zs., Makrai. Edző: Kiss Csaba.

A : Pécs ,KSI , EGER 
B : Vasas,BVSC , Fehérvár 
C :UVSE , Szeged , YBL
D: FTC , Miskolc , Honvéd 
E : TVSE , Kanizsa 
F . Szentes, AVUS 
G : Oázis,Kaposvár ,DVSE 
H: OSC , Szolnok

A csoportkörből 8 csapat jut tovább.

Vissza a Hírek oldalra