Főoldal

Jól sikerült a lányok tornája

Négy csapat szállt vízbe új uszodánkban

Jól sikerült a lányok tornája

A tornán ezúttal nem hirdettünk végeredményt, mert az első három mérkőzést követően a dunaújvárosiak kérték, hogy változtassuk meg a programot, mivel a győrieknél és az Oázisban három, 2005-ös születésű lány is szerepelt. Emiatt ők erősebbek voltak a többieknél. Így az újvárosiak a folytatásban kétszer is az AVUS ellen szálltak vízbe. Emiatt pedig az Oázis és  a Győri VSE is kétszer játszott egymással.

Eredmények: AVUS-Győri VSE 0-14, Oázis-Dunaújváros 10-3, Győri VSE-Oázis 6-2, AVUS-Dunaújváros 4-7, Oázis-Győri VSE 3-9, AVUS-Dunaújváros 4-8.

- Nagyon jó hangulatú volt a torna, a lányok élvezték a meccseket, és ez a legfontosabb. Megérdemelték, hogy végre ők is játszhassanak lányok ellen, valamennyiükkel nagyon elégedett vagyok, ügyesek voltak. Terveink szerint február környékén ismét rendezünk egy hasonló tornát – mondta Ács Tímea, a csapat edzője. 

Az AVUS kerete. Doma Emma, Herényi Blanka, Horváth Zsuzsanna, Ladányi Liza, Matajsz Janka, Minier Maya, Ropos Rézi, Szabó Tamara, Szalai Enikő, Szerb Janka, Szerb Dorka, Tóth Veronika. Edző: Ács Tímea

Vissza a Hírek oldalra