Főoldal

Idegenbeli hadjárat kezdete

Az OB I/B-s felsőházi rájátszás 5.fordulójában szombaton 20 órai kezdettel az éllovas AVUS a Szőnyi úton a negyedik BVSC-Zugló otthonában száll vízbe.

 Idegenbeli hadjárat kezdete

A két csapat szombathelyi találkozója nagy csatát és 12-12-es döntetlent hozott. Azóta Kutasiék egy győzelem mellett kétszer döntetlent játszottak, míg a fővárosiak mindhárom meccsüket megnyerték. A Neptunt és az ASI-t odahaza egyaránt 13-11-re győzték le, a Racionet Honvéd otthonában 17-9-re nyertek. Az aligátorok négy ponttal állnak a fővárosiak előtt a tabellán.

- Roppant komplett, fiatal, jó formában lévő csapathoz látogatunk – igaz, mi sem vagyunk rossz passzban – jelezte Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – Nagyon jól jönne egy győzelem, de tudjuk, ez nem lesz egyszerű feladat. A fiúk a héten is keményen edzettek, látni rajtuk az elszántságot. A felsőházban már nincs könnyű ellenfél, összecsapás, a pillanatnyi forma dönthet. Ami céljainkat illeti, lehet, közhely, de mi tényleg meccsről-meccsre gondolkodunk. Négyszer megyünk idegenbe, noha első helyen vagyunk, nagyon szoros a mezőny, bármi megtörténhet, egy pillanatra sem szabad hátradőlnünk. Az utolsó pillanatig kell küzdenünk. Egyet megígérhetek: megpróbáljuk megnyerni az összes meccsünket. Persze kitűztünk egy célt magunk elé, amelyet nagyon szeretnénk elérni: azaz feljutni az OB I-be. Biztos vagyok, hogy valamennyi játékosom mindent megtesz ennek érdekében, hogy ez mire lesz elég, majd kiderül. Beteg, és sérült játékosunk nincs, teljes kerettel utazunk Budapestre. 

Vissza a Hírek oldalra