Főoldal

Győzelemmel búcsúznának szurkolóiktól

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 11-12. helyért való rájátszásának második fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Tatabányát fogadja.

Győzelemmel búcsúznának szurkolóiktól

A két nyert mérkőzésig tartó párharc első felvonásán az utolsó pillanatig kiélezett meccsen nyertek 12-11-re a tatabányaiak. Csakúgy tehát mint a középszakaszban vívott két összecsapás, a legutóbbi is szoros csatában dőlt el – ezúttal is a Komárom megyei gárda javára. Az aligátorok tehát mindhárom meccsüket elveszítették riválisukkal szemben, itt az ideje a visszavágásnak. Amennyiben az AVUS nyer, következik a minden eldöntő harmadik meccs, ha kikap, a Tatabányáé a 11. hely.

- Mindhárom egymás elleni meccsünk nüanszokon múlott -mondta Matajsz Márk, az aligátorok vezetőedzője – Fontos, hogy az emberelőnyös helyzeteinket jobb százalékban értékesítsük, továbbá, hogy az emberhátrányos szituációknál résen legyünk. Noha már a szezon végén járunk, a fiúk motiváltak, utolsó hazai meccsünkön győzelemmel szeretnénk búcsúzni közönségünktől.

Vissza a Hírek oldalra