Főoldal

Folytatják tovább!

A Dunántúli Baby II. bajnokságban szereplő csapatunk nagyon sokat fejlődött.

Folytatják tovább!

A Dunántúli Baby II. bajnokságban nem számolják a mérkőzések eredményeit – ebben a korosztályban sem a győzelem a legfontosabb, hanem a fiatalok fejlődése. A Kurucz Barnabás vezette, 2010-es és 2011-es születésű játékosokból álló AVUS számára pech, hogy a koronavírus-járvány miatt éppen a szombathelyi forduló előtt szakadt félbe a bajnokság. Addig viszont szépen fejlődtek a fiatalok, akik tíz bajnokit játszottak.

- Nagyon sajnálom, hogy félbeszakadt a bajnokság, mert most kezdtünk igazán csapatként funkcionálni – jelezte Kurucz Barnabás. - Ennek a korosztálynak ez volt az első éve, hogy bajnokságban indult, így nem tudtuk mire számíthatunk. Idén öt fordulón vettünk részt: Nagykanizsán, Tatabányán, Vácott, Pécsett és Kaposváron jártunk. Rengeteget tudnék mesélni a megélt tapasztalatokról. A csapat nagyon sokat fejlődött és Tatabányán már látszottak a megbeszélt elemek - külön öröm volt, hogy itt mindenki tudott gólt szerezni. Amit a legjobban sajnálok, hogy éppen a hazai fordulónk következett volna, amit a gyerekek és én is nagyon vártunk. Ezúton is szeretném megköszönni a szülők együttműködését és, hogy minden mérkőzésen hazai hangulatot varázsoltak. Fantasztikus időszakon vagyunk túl, amibe a vírus kicsit belerondított, de folytatjuk tovább!

A keret. Szerb Dorka, Valastyán Csenge, Schnábel Ármin, Varga Zsombor, Hegyi Dominik, Horváth Bianka, Ekler Botond, Kővári Barnabás, Dömötör Gergő, Keresztes Levente, Nagy-Varga Zétény, Sánta Noel, Orbán Álmos.

További képek

Vissza a Hírek oldalra