Főoldal

Elhunyt Benedek Tibor

Életének 48. évében, súlyos betegség után csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

Elhunyt Benedek Tibor

Borzasztó és felfoghatatlan ez az egész, nehéz mit mondani ebben a helyzetben. A vízilabda egyik legnagyobb alakja hagyott ma itt minket. Elment az az ember,aki példát mutatott az élet minden területén.

Búcsúzunk Benedek Tibortól, aki megmutatta az emberek számára, hogy kemény munkával minden célunkat el tudjuk érni. Háromszoros olimpiai bajnok, világbajnok, Európa-bajnok,Világkupa és Világliga győztes, sokszoros magyar és olasz bajnok, kupagyőztes, BEK, BL és Euroliga-győztes. Ne felejtsük, hogy ez nemcsak a búcsú, hanem köszönet pillanata is. Amikor búcsúzunk, egyúttal köszönetet is mondunk. Ezúton szeretnénk megköszönni mindazt, amit a magyar vízilabdáért és a magyar emberekért tettél. Többmillió embernek okoztál örök emléket egy-egy mozdulatoddal. Sokak számára a vízilabda fogalma egy a TE neveddel. Hálásak vagyunk, hogy gyermekeinknek ilyen példaképük lehet.
Vigasztaljon minket a tudat, hogy köztünk élt. Nyújtson vigaszt a gondolat, hogy nekünk, értünk dolgozott! Emléke örökké bennünk él!
„Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék,hogy mindig én akartam jobban. Ez az én tehetségem.” - mondta korábban Benedek Tibor.

Isten veled! Nyugodj békében!

Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület

Vissza a Hírek oldalra