Főoldal

Dr. Vincze Balázs: Vasi Vasemberként távozom!

Szakmai igazgatónkat az OB I-es UVSE vezetőedzőjének és szakmai igazgatójának nevezték ki.

Dr. Vincze Balázs: Vasi Vasemberként távozom!

Távozott klubunk szakmai igazgatója, dr. Vincze Balázs. A szakember a vízilabdától visszavonult Benedek Tibor vezetőedző utódja lett az alapszakasz 4. helyén végzett UVSE-nél. Dr. Vincze Balázs emellett az újpestiek szakmai igazgatójának is kinevezték. Vincze már réges-régóta, 2005-től szerepet vállalt a szombathelyi vízilabdában, 2017. július 1-től pedig szakmai igazgatóként dolgozott klubunknál a többek között játékosként kétszeres Európa-bajnok pólós - most távozott.

Vincze az újpesti szerepvállalása mellett a tehetséggondozó utánpótlás szövetségi kapitánya, az utánpótlás bizottság tagja és az U16-os válogatott szövetségi kapitánya is.

- Köszönöm Juhász Tibinek az elmúlt 15 évet, amit a szombathelyi vízilabda érdekében együtt dolgoztunk - mondta dr. Vincze Balázs. - Bánfi Péternek, hogy támogatott a mostani váltásban. Az összes edzőnek, játékosnak akikkel kapcsolatban voltam ez alatt az idő alatt, köszönöm. Egy biztos, hogy VASI VASEMBERKÉNT távozom Szombathelyről! Büszke vagyok, hogy része lehettem a klub életének!

Vissza a Hírek oldalra