Főoldal

HORVÁTH VIKTÓRIA

HORVÁTH VIKTÓRIA - Technikai vezető, úszóedző

Mivel egészen kis korom óta a víz szerelmese voltam szüleim úgy döntöttek, hogy úszó szakosztályba iratnak be általános iskolába, így már 6 éves korom óta napi rendszerességgel jártam úszó edzésekre.
A hosszú kilométerek leúszása napról-napra  unalmasabbá vált, de mivel a víz fontos része az életemnek, úgy döntöttem ,hogy váltok és 14 éves koromban elkezdtem vízilabdázni a Vasi Aligátorok színeiben. Szerelem volt az első edzès: a megszokott környezetben a megszokott illat....de más volt, az a bűvös sárga labda elvarázsolt.Vízilabdás éveimet kapusként töltöttem. Miután leérettségiztem, elkerültem Dunaújvárosba, ahol a DFVE csapatánál edzettem.Nagy megtiszeltetés volt mivel az akkori csapatban rengeteg világ, - Európa-bajnokkal edzettem nap mint nap.

Egy èvet Kecskeméten is játszottam kölcsönjátékosként. 2008-2009-ben lehetőséget kaptam, hogy kapusedzőkènt közreműködjek az akkori leány válogatott edzéseken  - akkor döntöttem el, hogy ezt szeretném csinálni: gyerekekkel foglalkozni.

2010-ben ezért dr.Vincze Balázsnál letettem az OKJ vízilabda edzői vizsgát, amivel 2011-ben vissza tudtam jönni Szombathelyre,oda, abba az egyesületbe, ahol minden annak idején elkezdődött.Azóta sikeresen letettem a LEN által akkreditált vízilabda szakedzői vizsgát.

Jelenleg a klubbnál úszó-edzőként és technikai vezetőként dolgozom. Amellett hogy nagyszerű élmény gyerekekkel foglalkozni, technikai vezetőként lehetőséget kaptam, hogy szervezőkènt rész vehessek a Savaria Nemzetközi Vízilabda Tornák megrendezésében, valamint a 2013-as Junior Vízilabda VB
szervezésében is segédkezhettem.

Fantasztikus élmény látni nap mint nap, hogy az akkor még kis klubból, mára Magyarország egyik legnagyobb vízilabda bázissá nőtte ki magát az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesüle, s hogy ennek mind részese lehetek.

  • Mobil: +36306765094
Vissza a Szakmai stáb oldalra