Főoldal

Zárul az alapszakasz

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alapszakaszának utolsó, 14. fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület a Metalcom Szentest fogadja.

Zárul az alapszakasz

Az már korábban eldőlt, hogy a kilenc ponttal a hetedik helyen álló szombathelyiek az alsóházban folytatják szerepelésüket, de nem tét nélküli számukra a találkozó. A csapatok ugyanis a középszakaszba magukkal viszik a pontjaikat. Az ötödik pozícióban tanyázó vendég szentesieknek viszont van esélyük a felsőházra, a negyedik hely elérhető számukra, ehhez viszont nyerniük kell Szombathelyen. A két csapat őszi, szentesi találkozóján a hazaiak nagy csatában 11-9-re legyőzték a vasiakat.

-Egy nagyon jó, ám hazai pályán verhető csapattal játszunk – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – A héten kielemeztük az őszi, idegenbeli találkozónkat, három és fél perccel a vége előtt 9-8-ra vezettek a szentesiek, aztán elkerülhető gólokat kaptunk. Amennyiben a legutóbbi, KSI ellen látott agresszív és eredményes játékot át tudjuk menteni szombatra, nyerhetünk. Tudjuk, hogy a szentesieknek győzniük kell, de a középszakaszban nekünk is szükségünk van a pontokra.

Vissza a Hírek oldalra