Főoldal

Vasas-AVUS: Fontos pontokért

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alapszakaszának utolsó előtti, fordulójában szombaton 18 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a VasasPlaket vendége lesz.

Vasas-AVUS: Fontos pontokért

Csakúgy mint a legutóbbi fordulóban, ezúttal is közvetlen riválissal játszanak az aligátorok. Matajsz Márk csapata egy hete fontos győzelmet (13-11) aratott a Kaposvár ellen. Szombaton pedig az előtte egy hellyel, a hatodik pozícióban tanyázó Vasas vendége lesz az AVUS. Mivel az már eldőlt, hogy mindkét gárda az alsóházban folytatja majd a középszakaszt, s mert így viszik magukkal az egymás elleni eredményeket, fontos találkozó vár az együttesekre. Ősszel 10-10-es döntetlent játszott a két csapat.

- Nem lesz könnyű mérkőzés, már csak azért sem, mert a Komjádi Uszodában sosem egyszerű játszani – mondta Matajsz Márk, az aligátorok edzője. – Ráadásul a Vasas jó formában van, legutóbb nyert Szentesen. A fővárosiak kerete rutinos, jó játékosokból áll – például a korábbi olimpiai bajnok Slobodan Nikic is náluk játszik, de említhetném a magyar válogatottban szerepelt Török Bélát vagy éppen Hegedűs Gábort. A meccs esélyese a Vasas, az angyalföldi együttest nyomja a tété. Ám mi is jó formában vagyunk, felszabadult, jó játékot várok a fiúktól. Minden egyes pontnak nagy jelentősége lehet. Teljes kerettel utazunk a fővárosba.

Vissza a Hírek oldalra