Főoldal

Tatabányára utazunk

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság középszakaszának 7. fordulójában szerdán 17.30-kor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Tatabánya vendége lesz.

Tatabányára utazunk

Két fordulóval a középszakasz vége előtt a 12. helyen álló AVUS-nak saját kezében van a sorsa. Amennyiben a szerdai tatabányai és a jövő szombati, Vasas elleni hazai bajnokit behúzza, biztosan a 9–12. helyért meccselhet. Azaz a folytatásban nyugodtan  játszhat,  már nem eshet ki. 

– A hazai, Tatabánya (8-10) elleni meccsünk elejét elrontottuk, kihagytuk a helyzeteinket, később pedig sok energiánkat emésztett fel, hogy felzárkózzunk – mondta Matajsz Márk, az aligátorok veztőedzője. – Ezúttal tehát már a kezdősípszótól oda kell figyelnünk, nem szabad hagyni, hogy a Tatabánya meglépjen. A tatabányai együttes statikus vízilabdát játszó, fizikálisan erős csapat, remek kapussal. Az ilyen stílusú gárdák ellen gyors, pörgős vízilabdával lehetünk eredményesek. Egyelőre csak erre a meccsre koncentrálunk, nem számolgatunk, hány pont kellhet a 9-12. helyhez.

Vissza a Hírek oldalra