Főoldal

Tájékoztató az edzésekről

Klubunk információ a tréningek rendjéről.

Tájékoztató az edzésekről

Tisztelt Sporttársak, Kedves Szülők!

Magyarország Kormánya által meghatározott lépésekkel összhangban az Egyesület vezetése az alábbi rendelkezéseket fogadta el:

- 2020.03.12. 00.00 órától a 100 főnél nagyobb beltéri, 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket a Kormányzat betiltja. A tiltás visszavonásáig Egyesületünk ilyen eseményt nem szervez.

- A mindennapos edzéstartások jelenleg nem lesznek korlátozva, mivel a Kormányzat az általános iskolai oktatást nem korlátozta. Amennyiben ezzel ellentétes újabb intézkedés születik, úgy az esetleges korlátozásokat átvesszük, szükség esetén edzéseinket szüneteltetni fogjuk.

- A fenti pont alól kivételt képez a Gothard Jenő Általásnos Iskola valamint a Paragvári Általános Iskola, melyek igazgatói a gyermekek buszos utazását és nagyobb közösségben tartózkodását nem engedélyezik, így ezen sportolóink számára nem tartunk edzést!

- A délután 16:00 -tól lévő foglalkozásaink ameddig a Kormányzat nem korlátozza, zavartalanul folynak és szabadon látogathatóak.

Kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy továbbra is figyeljék honlapunkat, valamint a Facebook oldalunkat, figyelve az Operatív Törzs és a Városvezetés tájékoztatóját további információk közlése várható. Egyben felhívjuk figyelmüket az előző felhívásunkban foglaltak maradéktalan betartására!

AVUS vezetőség

Vissza a Hírek oldalra