Főoldal

Szoros meccsek a hajdúságiak ellen

A Debrecennel és az Újpesttel mérkőzött gyermek és serdülőcsapatunk.

Szoros meccsek a hajdúságiak ellen

Serdülő Országos Bajnokság

AVUS-Debrecen 11-14 (4-4, 3-2, 2-4, 2-4). – Szombathely, 25. forduló, vezette: Kollár, Kovács B.

AVUS: Tátrai – Baranyai 5, Makrai, Csákváry, Kátai, Szabó B. 1, Galambos G. 3. Csere: Polgár 1, Zubrits, Pungor 1, Pónya. Edző: Gortva Zoltán

-A debreceniek serdülőcsapata komoly erőt képvisel, míg mi Ekler Zsombort ezúttal az ifjúsági és a gyermekcsapatban játszattuk. Jól küzdöttek a fiúk, de a meccs felénél Makrai Kornél, a negyedik negyedben pedig Baranyai Ákos kipontozódott - ezt pedig már nem bírtuk el. Összességében elégedett vagyok a srácokkal – mondta Gortva Zoltán.

UVSE-AVUS 14-8 (5-3, 4-1, 3-2, 2-2). – Hajós Alfréd uszoda,  26. forduló, vezette: Győri, Csapliczky.

AVUS: Horváth D. – Baranyai 3, Makrai 1, Ekler Zs. 1, Zubrits, Pungor, Kátai, Galambos G. 2. Csere: Polgár, Csákváry, Szabó B., Pónya 1. Edző: Gortva Zoltán.

- Jól küzdöttek a srácok, sajnos sok helyzetet kihagytunk, márpedig ha ezeket belőjjük, szorosabb is lehetett volna a mérkőzés az erős Újpest ellen. Ám így is elégedett vagyok játékosaimmal – értékelt Gortva Zoltán.

A bajnokság végeredménye: 1. UVSE 72, 2. BVSC 67, 3. KSI 66, … 11. AVUS 12 pont

Gyermek Országos Bajnokság

AVUS-Debrecen 11-13 (2-1, 5-5, 2-2, 2-5). – Szombathely, 25. forduló, vezette: Kollár, Bereczki.

AVUS: Antoni – Prácser 2, Ekler Zs. 2, Polgár 2, Zubrits 1, Pungor 2, Szabó B. 2. Csere: Sántha, Mercs, Novák, Fatalin. Edző: Gortva Zoltán.

- A találkozó nagy részében jól vízilabdáztunk, a harmadik negyedben már három góllal is vezettünk. Ám a debreceniek sokszor betaláltak távolról, mi viszont legalább öt ziccert elhibáztunk. No és Ekler Zsombor a negyedik negyed elején kipontozódott, ami nagy érvágást jelentett. Összességében peches vereséget szenvedtünk – jelezte Gortva Zoltán.

UVSE-AVUS 17-4 (3-0, 4-2, 4-1, 6-1). – Hajós Alfréd uszoda, 26. forduló, vezette: Bereczki, Csapliczky.

AVUS: Fatalin - Prácser, Ekler Zs. 4, Polgár, Pungor, Sántha, Szabó B. Csere: Zubrits, Juhász S., Galambos B. Edző: Gortva Zoltán.

- Nem tudom miért, de a fiúk nem úgy álltak a meccshez, ahogy az elvárható lett volna. De mivel fiatalokról van szó, normális, hogy hullámzó a teljesítményük. Az igazsághoz tartozik, hogy kapusunk, Tátrai Soma ezúttal nem tudott velünk tartani – fogalmazott Gortva Zoltán.

A bajnokság végeredménye: 1. KSI 72, 2. UVSE 70, 3. BVSC 65,…13. AVUS 15 pont.

Vissza a Hírek oldalra