Főoldal

Szerethető csapatunk van

Az AVUS elnöke, Juhász Tibor értékelte OB I-s csapatunk 2017/18-as évét.

Szerethető csapatunk van

Legutóbb Matajsz Márk, OB I-es csapatunk edzője értékelte a 2017/18-as bajnokságot, ezúttal az aligátorok elnöke, Juhász Tibor osztotta meg velünk gondolatait.

- Első OB I-es évünkben a bentmaradást tűztük ki célul, ezt bőven teljesítettük – mondta Juhász Tibor, az AVUS elnöke. – Senki sem várt tőlünk ilyen jó helyezést. Az OB I/B-t a 14-es keretünkből 11 szombathelyi játékossal nyertük meg, míg az OB I-ben is hét saját nevelésű fiatal kapott több-kevesebb lehetőséget. Büszkén mondhatjuk, hogy az első osztályú csapatok közül az AVUS keretében szerepel a legtöbb saját nevelésű fiatal. Az első év nem csak a csapatnak, hanem a vezetésnek is új volt – de szerintem mindkét fronton helytálltunk. A következő év még nehezebb lesz, a kezdeti lelkesedés után tovább kell araszolgatni előre. A csapat magja egyben maradt, csak Rustan Ukumanov távozott, míg Kutasi Rómeó felhagy az aktív játékkal, de továbbra is klubunknál dolgozik edzőként. Két játékost igazolunk, akiket hamarosan be is mutatunk szurkolóinknak. Fiataljaink egy évvel idősebbek lettek, de nem csak ők, a többiek is egy esztendővel tapasztaltabbak, rutinosabbak lettek. Nem várunk csodát, továbbra is elsődleges cél a bentmaradás, hasonló vagy kicsivel jobb eredményt remélünk, mint a mostani. Nehéz belőni az erőviszonyokat előre, sokk függ, hogy igazol a többi együttes. Szerethető csapatunk van, akik kijárnak a mérkőzéseinkre látják, mekkorát küzdenek a javarészt szombathelyi srácok. Reméljük, a következő bajnokságban még többen kilátogatnak uszodánkba. Figyelünk arra is, hogy mérkőzéseink lehetőség szerint ne ütközzenek a Haladás és a Falco meccseivel. Például a Haladás Sportkomplexumhoz közel van az uszodánk, így egy Hali-meccs előtt vagy után szívesen látjuk a zöld-fehér szurkolókat is az AVUS-meccsein, egy jó kis sportos szombat estére.

Ezúttal is felhívjuk sportolóink, szülei és valamennyi szimpatizánsunk figyelmét, hogy hagyományos évzáró piknikünket június 8-án, pénteken 16.30-tól tartjuk a Parkerdőben

Vissza a Hírek oldalra