Főoldal

Sima továbbjutás Szentesen

A Komjádi Kupa 1. fordulójában az AVUS kettős győzelemmel lépett tovább.

Sima továbbjutás Szentesen

Komjádi Kupa, E csoport

AVUS-Szentes 15-4 (5-1, 3-1, 3-2, 4-0). - Szentes, 1. mérkőzés, vezette: Bereczki, Marjai.

AVUS: Kovács B. – Irmes 4, Baranyai 1, Ekler B. 3, Baj 1, Juhász M. 1, Hajmási. Csere: Ekler Zs. 1, Sági 3, Makrai, Galambos G. 1. Edző: Kiss Csaba.

Szentes-AVUS 7-13 (2-3, 1-3, 3-4, 1-3). – Szentes, 2. mérkőzés, vezette: Bereczki, Marjai.

AVUS: AVUS: Kovács B. – Irmes 2, Baranyai, Ekler B. 5, Baj 3, Juhász M. 1, Hajmási. Csere: Ekler Zs. 1, Sági1, Makrai, Galambos G. Edző: Kiss Csaba.

- A szentesiek kérésére mindkét mérkőzést náluk játszottuk – mondta Kiss Csaba. – Úgy gondolom, teljesen indokolt volt, hiszen két komoly hiányzójuk is akadt, így várható volt, hogy mi jutunk tovább. Nagyon nehéz és hosszú utazás után az első találkozót profin, jól játszva lehozták a srácok. A második meccsre a tetemes előny után már nehéz volt motivációt találni, ez rá is nyomta bélyegét a meccsre. Ám ezt a találkozót is megnyertük. Összességében valamennyi játékosommal elégedett vagyok, mindenki komolyan vette a meccseket, Ekler Bendegúzt külön is kiemelném, azt a tüzet, harciasságot láttam rajta, amit mindig is elvárunk tőle. Irmes Pál pedig vállalta a vezérszerepet, remekül irányította társait. Örülök a továbbjutásnak és várjuk a következő ellenfelet.

A legjobb nyolc közé az AVUS 28-11-es összesítéssel jutott.

Vissza a Hírek oldalra