Főoldal

Remek 2007-es szereplés Pécsett

Tizennyolc csapat közül az ötödik helyen végzett az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) 2007-es együttese a Pécsett rendezett Húsvét Torna nemzetközi vízilabda utánpótlástornán.

Remek 2007-es szereplés Pécsett

Összesen 18 együttes vett részt a Húsvét Torna elnevezésű nemzetközi viadalon, amely egyben Ambrus Tamás-emléktorna is. A csapatokat két-két négyes és ötös csoportba sorsolták. Érdekesség, hogy versenyen kívül a francia Noisy Paris és a Pécs II. együttese is vízbe szállt, ám eredményeik nem számítottak a viadalba

A Kutasi Rómeó vezette aligátorok első a csoportmeccsek során a Pécs II. gárdáját 14-3-ra, a szerb Becejt 9-3-ra, a szintén szerbiai Zrenjanint 12-3-ra verték, az OSC-től 14-4-re kikaptak, így utóbbi gárda mögött a második helyen végeztek. Mivel csak a csoportelsők jutottak a négy közé, a vasiak az 5-8. helyért meccselhettek tovább.

Itt az FTC ellen 8-6-ra nyertek a szombathelyiek, az 5-6. helyért vívott találkozón pedig a szerb Zemunt 12-3-ra legyőzték, így az ötödik helyen végeztek. A tornát az OSC nyerte. A díjakat többek között Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke adta át.

Az AVUS kerete: Táncsics Nándor, Doma Máté, Horváth Richárd, Sásdi Noel, Medres Mátyás, Kéri Bende, Kukor Márton, Babics Marcell, Magos Iván, Magos Dániel, Gellén Szilárd, Halmágyi Zétény, Horváth Csanád, Spitzer Valter. Edző: Kutasi Rómeó.

- Úgy érzem nagyon hasznos meccseket játszhattunk, amennyiben más a torna lebonyolítása, akár döntőt is vívhattunk volna – értékelt Kutasi Rómeó

Vissza a Hírek oldalra