Főoldal

Pénteken startol az Ifjúsági Vízilabda Karnevál

Az AVUS játékoskeretei, Stojadinov Nikola és Matajsz Márk nyilatkozata, a mieink meccsei.

Pénteken startol az Ifjúsági Vízilabda Karnevál

Mint arról beszámoltunk, pénteken, szombaton és vasárnap hagyományteremtő jelleggel rendezi az AVUS az I. Ifjúsági Vízilabda Karnevált a Tófürdőn (Rossz idő esetén Fedett Uszodában). A mérkőzések 4x8 percesek lesznek – futóórával mérik az időt. Két korosztályban – U13 és U17 – szállnak vízbe a csapatok.

- Mivel fiataljaink a Budapest-bajnokságban szerepelnek, gyakorlatilag most először játszhatnak hazai közönség előtt – mondta Stojadinov Nikola, az U13-as csapat edzője. – Szeretnénk megmutatni mire képesek a srácok, és kihozni a maximumot: jó lenne érmet szerezni. A legerősebb csapattal állunk ki. Ami az erőviszonyokat illeti, az FTC és a spanyol Be Water My Friend különösen kemény ellenfélnek ígérkezik, de természetesen őket is le akarjuk győzni.

Az U13-as keret. Antoni Barnabás, Prácser Botond, Birkás Emma, Birkás Barnabás, Juhász Samu, Németh Bódog, Szieber Bence, Ladányi Kristóf, Galambos Bence, Novák Donát, Mercs Hunor, Varga Botond, Horváth Miklós, Bíró Kristóf, Kovács Áron, Kovács Kevin, Vajda Milán, Gyurácz Bálint, Takács Bonifác, Sárközi Balázs, Májerhoffer Vencel, Mihály Gábor, Rózsahegyi Donát.

- A külföldi ellenfeleket nem nagyon ismerjük, a Ferencvárost annál inkább: nagyon kemény ellenfél lesz – jelezte Matajsz Márk, az U17-es gárda trénere. – Nem készültünk külön a tornára, vegyes csapattal, a gyermekekkel és a serdülőkkel állunk ki - szabadságról jönnek vissza a játékosok. Amellett, hogy élvezni akarjuk a játékot, valamennyi meccsen nyerni akarunk. Remélem jó időben, sok néző előtt vízilabdázhatunk.

Az U17-es keret. Tátrai Soma, Novák Noel, Zubrits Péter, Szabó Bence, Makrai Kornél, Pónya Szilárd, Pungor Péter, Baranyai Ákos, Varga Zsolt, Galambos Gergely, Ekler Zsombor, Kátai Csongor, Sántha Lázár.

Az AVUS csoportmeccsei

U13

Péntek. 10.20: AVUS-BWMF, 15.30: AVUS-Racing.

Szombat. 10.20: AVUS-FTC, 15.30: AVUS-Sopron

Vasárnap. 11.10: AVUS-Kuhat

U17

Péntek, 12.40: AVUS-Cetus, 18.00: AVUS-Cardinal Newman

Szombat. 12.20: AVUS-Győr, 17.30: AVUS-Racing

Vasárnap. 11.30: AVUS-FTC

A helyosztók 14.30-kor kezdődnek.

Vissza a Hírek oldalra