Hírek

Hírek

Bravúros győzelem Kaposváron!

Az E. ON OB I-es alsóházi rájátszás 2. fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) remek hajrát produkálva két góllal nyert somogyi riválisa ellen.

Fontos pontokért

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alsóházi rájátszásának 2. fordulójában szerdán 19.30-as kezdéssel az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Kaposvári VK vendége lesz.

Egy szoros, egy sima

A serdülő és az ifjúsági együttes Szolnokon lépett pályára.

Végig vezettünk, mégsem nyertünk

Az OB I-es vízilabda-bajnokság alsóházi rájátszásában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a lefújás előtt két másodperccel kapott góllal veszített két pontot.

Felsőházi fiatalok

A Balaton és a Pécs ellen játszottak Kutasi Rómeó tanítványai a Dunántúli Vízilabda Gyermek IV. Bajnokság play-offjában.

Benedek Tibor csapatához utazunk

Az E.ON OB I középszakaszának 1. fordulójában szombaton 17 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sport­egyesület (AVUS) az UVSE vendége lesz.

Indul a középszakasz!

A 14. helyen várja a szombaton kezdődő OB I-es vízilabda-bajnokság középszakaszát az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület

Drámai végjáték!

Az OB I-es vízilabda-bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület egy másodperccel a lefújás előtt bukott el két pontot.

Zárul az alapszakasz

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alapszakaszának utolsó, 14. fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület a Metalcom Szentest fogadja.

Szombaton a Szentes ellen

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában szombaton 16 órakor az AVUS a Szentest fogadja.