Hírek

Hírek

Szerdán Szentesen az AVUS

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 9–12. helyért vívandó rájátszásában szerdán 19 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Szentes vendége lesz.

Bravo!A 9-12. helyért játszhat az AVUS!

Az OB I-es vízilabda-bajnokság középszakaszának utolsó, 8. fordulójában az AVUS 14-13-ra nyert a Vasas ellen. Így a mieink biztosították helyüket az elsőosztályban.

Nem kicsi a tét: a Vasas a vendég

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság középszakaszának utolsó, 8. fordulójában szombaton 16 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Vasas-Plaketet fogadja.

Remek ifisiker

Az ifjúsági bajnokságban tíz góllal nyertek Pécsett Gortva Zoltán tanítványai. A serdülők pedig helytálltak a Mecsekalján.

Pécsett pólóztunk

A gyermekbajnokság legutóbbi körében Pécsett szerepeltek az aligátorok

Remek 2007-es szereplés Pécsett

Tizennyolc csapat közül az ötödik helyen végzett az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) 2007-es együttese a Pécsett rendezett Húsvét Torna nemzetközi vízilabda utánpótlástornán.

Nagy csatában maradtunk alul

Az OB I-es vízilabda-bajnokság középszakaszának 7. fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) két góllal kikapott.

Tatabányára utazunk

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság középszakaszának 7. fordulójában szerdán 17.30-kor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Tatabánya vendége lesz.

Bravo fiúk!

Az OB I-es vízilabda-bajnokság felsőházi rájátszásának 6. fordulójában az AVUS négy góllal legyőzte a Kaposvárt.