Főoldal

Nívós rivális

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 4. fordulójában szerdán 19 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a ZF-Eger együttesét fogadja.

Nívós rivális

Az AVUS három vereséggel várja a legutóbbi bajnoságban negyedik helyen végzett Egert. A pénteken Spanyolországban már LEN kupameccset játszó egriek - akik a szombathelyi bajnoki másnapján, Bécsből repülnek Hispániába - a bajnokságban hazai pályán mindkét meccsüket – Vasas 12-8, Kaposvár 17-6 – megnyerték, Szentesen viszont 11-11-es döntetlent játszottak. A Dabrowski Norbert irányította hevesiek keretét több korábbi magyar válogatott – Kardos Gergely, Decker Ádám, Hosnyánszky Norbert – mellett a Szombathelyen világbajnoki bronzérmet szerzett ifjúsági válogatott – Csacsovszky Erik, Baksa Benedek – is erősíti. És akkor még nem említettük a délszláv légiósokat, Rasovicot, Murisicet, valamint a görög Vlachopoulost.

– Egy nagyon jó, tavaly még a Bajnokok Ligájában szereplő csapat ellen mérhetjük le, hol tartunk – mondta Matajsz Márk, az AVUS edzője. – Felszabadult, pörgős játékot várok a fiúktól, kiváló ellenféllel szemben készülhetünk fel a számunkra nagyon fontos, jövő heti kaposvári meccsre. Az Eger más szintet képvisel mint mi, ameddig tudjuk, álljuk majd a sarat és meglátjuk, ez mire lesz elég. Az OSC elleni találkozót is a gyakorlásnak szenteltük, láttam is a fiúktól jó dolgokat, olyanokat, amelyek egy kevésbé erős csapat ellen hatékony lehet. A fiatalok helytálltak az OSC ellen, elképzelhető, hogy ezúttal is több szerep jut számukra.

Vissza a Hírek oldalra