Főoldal

Nem veszik félvállról

Az OB /B-s bajnokság alapszakaszának 18. fordulójában szombaton 19.30-as kezdéssel az éllovas AVUS a negyedik A-HÍD OSC Újbudát fogadja.

Nem veszik félvállról

Ősszel a mieink remek játékkal idegenben 13-4-re legyőzték a jelenleg nyolcadik helyen álló fővárosiakat. A papírforma ezúttal is hazai sikert sejtet, de – ismerve Matajsz Márk és játékosai  mentalitását – ezt a vízben is bebizonyítják a fiúk, nem veszik félvállról a találkozót. Az AVUS 39, az OSC Újbuda 16 pontot gyűjtött eddig. 

- Annak ellenére, hogy nem visszük magunkkal a meccs eredményét a felsőházba, nagyon is komolyan vesszük a találkozót – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – Egyrészt mert valamennyi meccs fontos, másrészt tartani akarjuk hibátlan hazai mérlegünket. Harmadrészt pedig minden győzelem önbizalomnövelő is egyben -márpedig mi nyerni akarunk. Ősszel a fővárosban jó játékkal győztünk – erre készülünk most is. Persze próbálunk minél többet gyakorolni a meccsen és a fiataloknak is több lehetőséget szeretnék biztosítani. Polcsik Máté a szerdai edzést betegség miatt kihagyta, kérdéses a játéka. 

Vissza a Hírek oldalra