Főoldal

Munkában az aligátorok

Egy hete készül a felnőtt,- az ifjúsági,- a gyermek,- és serdülőcsapat.

Munkában az aligátorok

Egy héttel ezelőtt, hétfőn délelőtt zuhogó esőben dr. Vincze Balázs szakmai igazgató, valamint Matajsz Márk és Gortva Zoltán edzők felügyelete mellett a Tófürdőn megkezdte a felkészülést a 2017/18-as bajnokságra az AVUS OB I-es, ifjúsági,- serdülő,- és gyermekcsapata.

- Minden a tervek szerint alakult, a hét eleji kedvezőtlen időjárás sem okozott gondot, a tervezett mederben folyt a munka – mondta Matajsz Márk. – Az első héten amolyan rávezető edzéseket tartottam a fiúknak, napi két tréninggel készültünk. Délelőttönként 3-4 ezer métert úsztak a játékosok, és az esti edzéseken is hasonló volt a program, a labda egyelőre ritkán került elő. Emellett tornateremben is erősítettek a játékosok. Úgy láttam, a szünetben kipihenték magukat a játékosok, és jó hangulatban tértek vissza. Ami a játékoskeretet illeti, Vladimir Cvetic és Kiss Csaba a héten csatlakozik hozzánk, és két játékost még szeretnénk igazolni. Az USÁ-ból hazatérő Sági Benjamin és Ekler Bendegúz pedig néhány nap pluszpihenőt kapott. Úr Valér viszont Sopronba szerződött, míg Juhász Máté az Egyesült Államokban folytatja pályafutását és tanulmányait.

- Napi két edzéssel készülünk a bajnokságra, emellett majd egy pécsi gyermek, - és serdülőtornán is részt veszünk. De szeretnénk Szombathelyen is erős csapatok ellen edzőmeccseket vívni, majd meglátjuk, mi valósul meg ebből. Ami a célokat illeti, elsődleges elvárás a bentmaradás – mondta Gortva Zoltán. 

Vissza a Hírek oldalra