Főoldal

Munkába állt az OB I-es csapat

Megtartotta idei első edzését az OB I-es vízilabdabajnokság A csoportjának utolsó előtti, hetedik helyén álló Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) vezetőedzője, Matajsz Márk.

Munkába állt az OB I-es csapat

Habár december 1-jén vívta utolsó őszi bajnokiját az AVUS, Matajsz Márk legénysége egészen december 20-ig edzésben maradt, így az újév első edzésén, szerdán nem a nulláról kellett indítani a munkát. Sok idejük persze nincs is készülni, hiszen a vasiak január 12-én már a BVSC elleni, hazai bajnoki mérkőzésen szállnak vízbe. Összesen még hat alapszakaszbeli találkozó vár a vasiakra, majd következik a rájátszás.

- Elsőre nem került elő a labda, amolyan rávezető tréninget tartottam és hosszú úszóedzéseket vezényeltem a játékosoknak -mondta Matajsz Márk – Úgy láttam, valamilyen szinten hiányzott is nekik a mozgás. Valamennyi játékosom egészségesen, és úgy láttam, feltöltődve érkezett vissza – volt mit kipihenniük, nem is fizikálisan, hanem mentálisan fáradtak el a fiúk az ősz végére. Jövő hétfőtől pedig már bajnoki ritmusban készülünk.

Vissza a Hírek oldalra