Főoldal

Mindenki az uszodába!

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság középszakaszának 10. fordulójában szerdán 19 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Kaposvári VK-t fogadja.

Mindenki az uszodába!

A válogatott horvátországi Európa Kupa szereplése miatt két és fél hetes szünet után szállnak vízbe a csapatok. A B csoport negyedik helyén álló, 18 pontos aligátorok legutóbb 11-11-es döntetlent játszottak az Újpesttel. A hetedik, 11 pontos kaposváriak pedig az előző körben odahaza szintén 11-11-re végeztek a Péccsel. A második körben már találkozott a két együttes, akkor a vasiak 11-9-re nyertek. Mivel a középszakaszból már csak három forduló van hátra, a vasiak győzelmükkel egy újabb nagy lépést tehetnek a 9-12. hely felé – ami a folytatásban már garantálná a jövő évi elsőosztályú tagságot.

- Hasznosan töltöttük az elmúlt két két és fél hetet, keményen edzettünk és két jól sikerült felkészülési mérkőzést vívtunk Pécsett, de maradt idő a regenerálódásra is – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – Ami a szerdai meccset illeti, nem jelenteném ki egyértelműen, hogy mi vagyunk a meccs esélyesei. A Kaposvár fizikálisan nagyon erős együttes, sok rutinos pólóssal – nagyon nehéz dolgunk lesz. Azt a teljesítményt kell nyújtanunk, amit idegenben a mérkőzés második felében produkáltunk. Fontos lesz a jó kapusteljesítmény és a kemény védekezés is. Nem számolgatunk, nem nézzük a tabellát, hogy hol végezhetünk a középszakasz végén, mindig a következő meccset akarjuk megnyerni.

Fontos mérkőzés vár tehát az aligátorokra, szükség lesz a buzdításra!

Caakúgy mint az elmút mérkőzéseken, a belépőt vásárlók között ezúttal is kisorsolunk, egy az AVUS vízilabdázói által dedikált labdát.

Vissza a Hírek oldalra