Főoldal

Minden héten háború

Az OB I/B-s bajnokság 17. fordulójában szombaton 16.30-as kezdéssel az éllovas AVUS a negyedik helyen álló Racionet Honvédot fogadja.

Minden héten háború

Nincs megállás, újabb jelentős próbatétel vár az aligátorokra. Ősszel három góllal, 14-11-re kikapott az AVUS a Racionet Honvéd otthonában – már csak ezért is jó lenne szombaton visszavágni. Ám ez nem lesz egyszerű feladat, a fővárosiak a B-csoport csapatai közül a legtöbb gólt (207) szerezték.

- Szerdán videón megnéztük az őszi, fővárosi meccsünket, rengeteg buta, elkerülhető gólt kaptunk – mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – Legalább öt-hat könnyű találatot szerzett a Honvéd. Jól forduló, gólerős csapat, de ha a Budapesten elkövetett hibákat leredukáljuk, van esélyünk a győzelemre. Szeretnénk hazai veretlenségünket megőriznünk, de ez a hibátlan mérleg nem nyomasztóan hat ránk, sokkal inkább ösztönzően, önbizalmat ad. Miután a jelek szerint a Honvéd is a felsőházban folytatja, fontos pontok várnak elosztásra. Úr Valér kivételével valamennyi játékosunk bevethető. 

Vissza a Hírek oldalra