Főoldal

Magyar Kupa, szombat: Döntetlen a Debrecen ellen

Az aligátorok 13-13-ra végezte a hajdúságiak ellen. Az utolsó forduló dönt arról, melyik csapat jut az Eger mögött tovább másodikként.

Magyar Kupa, szombat: Döntetlen a Debrecen ellen

Debrecen-AVUS 13-13 (3-3, 4-3, 3-3, 3-4). – Eger, 3. forduló, vezette: Füzesi, Németh A.
Debrecen: Kósik – Smitula 1, Dőry 2, Durik 2, Vidovic 1, Kovács G., Macsi P. 2. Csere: Fekete 2, Somorjai, La Rosa 2, Dienes, Fejős 1, Macsi M. Edző: Kardos Sándor.
AVUS: Horváth A. – Irmes, Takács K., Kiss Cs. 2, Basara 5, Takács J. 2, Kurucz. Csere: Polovic 1, Ekler B. 1, Baj, Garancsy 2, Hajmási. Edző: Matajsz Márk.

Az első negyedben felváltva vezettek a csapatok, s ez a folytatásban sem változott. A vasiak támadásban jól teljesítettek, védekezésben kevésbé: két negyed alatt hét gólt kaptak. A harmadik negyedben háromszor is a debreceniek vezettek egy góllal, de az aligátorok mindháromszor kiegyenlítettek. Az utolsó negyedben viszont kétszer is a vasiak vezettek egy találattal, de húsz másodperccel a lefújás előtt emberelőnyből egyenlítettek a hajdúságiak.

A C csoport állása: 1. Eger 9, 2. Debrecen 7, 3. AVUS 4, 4. Szentes 3, 5. KSI 0 pont.

A mieink vasárnap 12 órakor a Szentes ellen szállnak vízbe, míg a Debrecen az Egerrel játszik. Amennyiben nyerünk, és a Debrecen kikap, egyenlő pontszámunk lesz – s akkor a gólkülönbség dönt majd.

Vissza a Hírek oldalra