Főoldal

Magyar Kupa, szombat: Az utolsó két gól a mienk volt!

A Magyar egri selejtezőcsoportjában az aligátoroknak második meccsén nem volt esélyük a bombaerős házigazdák ellen. Ennek ellenére becsülettel helytállt a csapat.

Magyar Kupa, szombat: Az utolsó két gól a mienk volt!

ZF Eger-AVUS 18-9 (4-1, 5-3, 6-2, 3-3). – Eger, 2. forduló, vezette: Petik, Németh.

Eger: Csiszár – Rasovic 3, Hosnyánszky 1, Murisic 2, Lukács 1, Gyárfás 3, Vlachopoulos 1. Csere: Avramovic, Sánta 1, Decker 2, Kürti 1, Tóth B. 1, Biros 2. Edző: Dabrowski Norbert.

AVUS: Kovács B. – Ekler B. 1, Takács K., Baj 1, Garancsy, Hajmási, Kurucz. Csere: Irmes 3, Polovic 3, Sági 1, Basara, Takács J. Edző: Matajsz Márk.

Ígéretéhez hűen Matajsz Márk a meccseken rotálta csapatát, a bombaerős egriek ellen Horváth Alex és Kiss Csaba kapott pihenőt. Egy perc elteltével Vlachopoulos góljával szereztek vezetést az egriek, majd hamarosan tovább és tovább növelték előnyüket, már 4-0-ra vezettek, amikor Polovic szépített. A második negyedet is a hazaiak kezdték jobban, 6-2-nél volt a legkisebb különbség a két csapat között, a félidőre 9-4-es egri vezetéssel vonultak a felek. A harmadik negyedet megnyomta a hevesi csapat, az utolsó nyolc perc már 15-6-ról indult. A zárófelvonást nem kis bravúrral döntetlenre (3-3) hozták a szombathelyiek, akik minden dicséretet megérdemelnek, hiszen a lefújásig jól küzdöttek – az utolsó két gólt ők szerezték.

A C csoport állása: 1. Eger 9, 2. Debrecen 6, 3. AVUS 3, 4. Szentes 0, 5. KSI 0 pont.

A három meccsnél járó egriek kvalifikálták magukat a legjobb nyolc közé.

Eddigi eredmények:

ZF-Eger – KSI Vízilabda Club 17-7
AVUS Szombathely – KSI Vízilabda Club 13-6
MetalCom Szentes – Debreceni VSE 10-11
ZF-Eger – AVUS Szombathely 18-9
Debreceni VSE – KSI Vízilabda Club 10-2
ZF-Eger – MetalCom Szentes 13-5

A mieink legközelebb 18.30-kor a Debrecen ellen szállnak vízbe.

Vissza a Hírek oldalra