Főoldal

Kutasi Rómeó csapata is a felsőházban!

A Dunántúli Vízilabda Baby B bajnokságban szereplő AVUS második helyen végzett csoportjában.

Kutasi Rómeó csapata is a felsőházban!

Csakúgy mint az Ács Tímea irányította, Dunántúli Vízilabda Baby B-bajnokságban vitézkedő fiataljaink, úgy Kutasi Rómeó 2007-es születésű játékosokból álló csapata, az A-bajnokságban szereplő aligátorok is a felsőházban folytatják szereplésüket.

A DVL Baby A-bajnokságban 12 együttes indult, a gárdákat két hatos csoportba sorsolták. Az alapszakasz befejezése után a két ág első három-három helyezettje a felső, az utolsó három az alsóházban folytathatta szereplését.

Az AVUS az A csoportban szerepelt. Az első fordulóban a Balatonfüredet 11-5-re, a Vácot 6-4-re verte, a másodikban a Győrt 10-4-re, a Sopront 15-8-ra, az utolsó fordulóban a Tatabányától 5-3-ra kikapott. A szombathelyiek a tatabányaiak mögött másodikként végeztek – tehát a felsőházba kvalifikálták magukat. Ide csoportjukból a Tatabányán kívül a Vác érkezett, míg a B csoportból a Pécs, a Nagykanizsa és a Kaposvár játszik a felsőházban.

-Nyáron vettem át Ács Tímeától a csapatot, s miután rövid ideje dolgoztam csak velük, számomra nem volt elvárás a felsőházi szereplés – mondta Kutasi Rómeó. – A négy győzelmünk tulajdonképpen papírforma eredmény volt, valamennyi ellenfelünket biztosan vertük. A tatabányai meccsből viszont sokat tanulhattunk, a kimaradt büntetőket, helyzeteket viszont sajnálom. Mindenesetre elégedett vagyok a játékosok eddigi teljesítményével, de a felsőházban sokkal nehezebb dolgunk lesz, a Kaposvár, a Nagykanizsa vagy az előbb említett Tatabánya mind erős együttes. Persze mindegyik meccsen jól akarunk szerepelni, a dobogó már nagyon szép eredmény lenne.

A keret. Táncsics Nándor, Magos Dániel Ladányi Kolos, Medres Mátyás, Kéri Bende, Magos Iván, Kukor Márton, Sásdi Noel, Babics Marcell, Spitzer Valter, Polgár-Ódor Tamás, Doma Máté, Horváth Richárd.

Az első fordulót február 25-én, Szombathelyen rendezik. 

Vissza a Hírek oldalra